SymPDA Android Blog

Android, magyarul

[PC] Frija - HU

2021. szeptember 20. 16:30 - gidano

Samsung telefon firmware letöltéséhez

 frija_ikon.png

Frissítés: v1.4.4.0

Samsung firmware letöltő eszköz, magyar nyelven

Frija - HU 

Ezzel gyakorlatilag komplett telefon ROM-ot töltesz le. Használatához ismerned kell a felhasználás folyamatát, tudnod kell használni az ODIN eszközt. NE kezdj bele ismeretek nélkül!
Kizárólag haladó felhasználók számára!

Feltételek:

Felhívjuk figyelmed, hogy a Frija használatához Microsoft Visual C++ 2008 és 2010 Redistributable Package (x86) szükséges, előre telepítve a Windows PC-re


Az alkalmazás telepítést nem igénylő hordozható, un. portable alkalmazás.
A letöltés tartalmazza a Frija magyar nyelvi fájlt, ezt a letöltött .zip kibontása után \hu mappástól másold a letöltött és kibontott eredeti alkalmazás mappájába, indítása után magyar nyelven tudod használni.

Használd egészséggel! :)

Itt említem meg, hogy ue. a célra van fent egy másik alkalmazás magyar nyelven. Ha lehet, azt még jobban kedvelem - de ez egyéni vélemény. A nevére kattintva a blog bejegyzéséhez jutsz, ez a SamFirm.
Ez sajnos már nem működik!


Forrás: XDA Dev

 

Eredeti Frija v1.4.4 letöltése

 



Frija.v1.4.4-HU.gidano.zip (2.7 MB)

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr4315533384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása