SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Vanced Manager - HU

2020. augusztus 09. 10:00 - gidano

A Vanced telepítése még sosem volt ennyire egyszerű...

vanced_manager_ikon.pngFrissítés: v1.2.0 (Niko)

  A Vanced telepítése még sosem volt ennyire egyszerű...

Vanced Manager - HU


"Te kérdeztél, mi meghallgattunk. Bemutatjuk az új Vanced Manager alkalmazást! A Vanced Manager minden eddiginél könnyebbé teszi a Vanced telepítését és frissítését."

Abban nagyjából konszenzus van a felhasználók között, hogy a YT reklámmentes használatához a Premium vásárlásán kívül egyetlen használható megoldás van, a Vanced.

Biztonsági okokból eddig is csak a hivatalos oldalról volt ajánlott a Vanced letöltése, de a letöltés konfigurálása és a kapott osztott apk kezelése sokakat elriasztott a használatától. 

A honlapról letöltéshez és ennek későbbi biztonságos frissítéséhez hoztak létre a fejlesztők egy segédalkalmazást, ennek magyar nyelvre honosított darabját használhatod most, remélem elégedetten! :)

vanced_manager-post_1.jpg


A Vanced honlapja - Forrás

 




Vanced.Manager.v1.2.0.(Niko)-HU.gidano.apk (3.9 MB)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr6715981384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása