SymPDA Android Blog

Android, magyarul

TorrDroid - HU

2022. május 25. 15:30 - gidano

TorrDroid - Torrent Downloader

torrdroid_ikon.png

Torrent kereső és letöltő kliens Androidra

TorrDroid - HU

A Play Áruházban 10 millió feletti letöltés számmal rendelkező, megbízhatóan működő torrent kliens!

TORRDROID – TORRENT LETÖLTÉS ALKALMAZÁS

A TorrDroid egy torrent kliens keresőmotor, amely problémamentes megoldást kínál a torrentek keresésére és letöltésére. Ez a torrentalkalmazás lehetőséget kínál torrentek letöltésére anélkül, hogy manuálisan keresnéd ezeket.
A TorrDroid esetén csak egy keresési kifejezést és egy fájltípust kell megadni, hogy a beépített keresőmotorral torrentkeresést indíts. Az eredmények az alkalmazásban jelennek meg, készen a kattintásra letöltésre. A TorrDroid rendelkezik azzal a funkcióval is, hogy automatikusan letölti a legmegfelelőbb és legmegbízhatóbb torrentet a keresési preferenciáknak megfelelően, így nyugodtan hátradőlhetsz, miközben a letöltést az alkalmazás automatikusan elindítja a keresés elindítása után. Az alkalmazás megakadályozza a gyakori vírusok és hamis torrentek véletlen letöltését is, így biztonságos és gazdag élményt nyújt.
A TorrDroid a legjobb keresési és letöltési automatizálás.

Ez az alkalmazás semleges keresőmotort és letöltőt biztosít a torrentek kereséséhez és letöltéséhez. Nem vállal felelősséget az alkalmazás használatával letöltött tartalomért. Kérjük, hogy a letöltött tartalom jogszerűségének meghatározásakor az Önre vonatkozó jogszabályoknak megfelelően járjon el saját döntésével. Az ingyenes és nyílt forráskódú tartalomletöltéseket mindig szívesen látjuk.

 

Google Play

APKPure

APKCombo

 


 
TorrDroid.-.Torrent.Downloader.v1.8.2-HU.gidano.apk (54,4MB)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr5517839503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása