SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Big Font Widget - HU

2014. szeptember 12. 08:00 - gidano

big_font_widget_ikon

Kedves 50 feletti, rövidlátó sorstársaim! Növeljük-csökkentsük a rendszerfont méretét a kezdőlapról, egy mozdulattal, a Big Font Widget-tel!


Big Font Widget - HU

Nem mindegyik készülék ROM beállításaiban található meg a betűméret változtatás lehetősége. Ha igen, de hirtelen nem tudsz elolvasni valamit, már hasznos; nem kell a rendszerbeállításokban matatni...

Nyomd meg a megfelelő feliratú gombokat a betűméret változtatásához - ilyen egyszerű!
Ha nem találod az appot az app menüben, ez normális! Ez egy widget!
Csak egy widget valamelyik kezdőlapon...


Most figyelj egy kicsit, mert az ördög itt is a részletekben lakozik; lejjebb kétféle alkalmazást tölthetsz le, a 2.2 régebbi, és az újabb 2.3-at, persze mindegyik magyar, de...

2.2 - ha működik a készülékeden, gyorsabb és egyszerűbb a méretváltás; tényleg csak nyomkodod a gombokat és változik a betűméret. Ha azonban az első alkalommal szól, hogy a készüléked nem támogatja a méret változtatását, próbálkozz a 2.3-al!

2.3 - újabb, biztosabb, de itt a változtatás után újra kell indítani a készüléket, amitől számomra egy picit macerásabb a használata - de csak, ha nem akarod állandóan változtatni.

Követelmény: Android 2.3.3 és újabb + root_kell
 
[appbox googleplay at.haraldweber.big.font.widget]
[wpdm_package id=2956 template="link-template-default-wdc"]
[wpdm_package id=2957 template="link-template-default-wdc"]

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr618641426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása