SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Cobrets - HU

2015. augusztus 05. 08:00 - gidano

cobrets_ikon

Hogyan állítsuk át villámgyorsan az okostelefonunk fényerejét? A Cobrets segít, ha nem vagyunk elégedettek az automatikus fényerővel.


Cobrets - HU

 

Az Android rendszert használó okostelefonokon elegendő lehúzni az értesítési sávot a fényerő átállításához, a csúszkán pedig tetszés szerint tudjuk a fényerőt manuálisan módosítani, anélkül, hogy be kellene mennünk a Beállításokba. Ugyanitt engedélyezhető az automatikus fényerő is, amely elméletileg minden környezetben ideálisan szabályozza az értéket. Ha valamiért mégsem vagyunk elégedettek az automatikus szabályzással, viszont nincs kedvünk a csúszkán egyedi értékekkel bajlódni, akkor a legegyszerűbb egy widget használata lesz. A Cobrets nevű app például kifejezetten arra hivatott, hogy a képernyőre települő widgetként előre beállított értékek között állítsa át a fényerőt.

/ forrás: pcworld.hu /


Cobrets v4.3-HU_gidano.apk (1.1 MB)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr178641806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása