SymPDA Android Blog

Android, magyarul

ClockworkMod Tether - HU

2015. október 14. 08:00 - gidano

ClockworkMod Tether

Mobil internet kapcsolatod USB kábeles megosztására!

Ha más lehetőséged nincs laptopon a telefonod, tableted mobil internet kapcsolatát használni, ezzel az alkalmazással megteheted! App app ugyan napi kvótát szab, mivel trial verzió, de ha megtetszett, jelenleg cca. egy doboz cigi áráért ($4.99) megveheted.


ClockworkMod Tether - HU

A ClockworkMod Tether appot a CyanogenMod egyik alapítója, Koushik Dutta készítette.

WEBOLDAL - innen töltheted le a PC-s használathoz szükséges apró Windows alkalmazást, vagy megtalálod a Mac ill. Linux appokat is!

Használatához természetesen fel kell telepítened a készüléked gyártójának USB drivereit is, de ez azt hiszem megvan, hisz enélkül a telefonodhoz sem férsz hozzá teljes értékűen számítógépen.

Be kell vallanom, nálam - talán a Windows 10-nek köszönhetően - nem jött létre a kapcsolat. Esetleges - a használattal, fordítással kapcsolatos - észrevételeket szívesen fogadok hozzászólásban!

root_nelkul

GP link


Tether v1.0.1.6-HU_gidano.apk  933.80 KB

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr988641944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása