SymPDA Android Blog

Android, magyarul

500 Firepaper - HU

2015. december 08. 08:00 - gidano

500 firepaper

Az ismert fejlesztő, Chainfire alkalmazása, mely a beállított gyakorisággal, témakörökben, Wifi hálózaton frissítve és a képeket gyorsítótárazva, automatikusan frissíti a készülék háttérképét a csodaszép képeiről ismerhető 500px oldalról.


500 Firepaper - HU

androidportal.hu - lipilee idézet:

500 Firepaper

Ismered az 500px.com-ot? Ha nem, akkor mielőtt továbbolvasol, egy új tabban nézd meg gyorsan. Miután fél órát gyönyörködtél benne, folytassuk: az 500 Firepaper egy olyan live wallpaper app, ami az 500px-ről ránt be képeket (beállítás szerinti időközönként, nálam pl. naponta), és ettől az egyszerű dologtól a háttered sokkal szebb lesz, mint bármi, amit magadnak tudnál csinálni. (Igen, az 500px-en van nsfw kategória is.) A hátteret három ujjal tappantva új háttér töltődik be, háromszor egymás után tappantva pedig (ha pl. a Nova el nem kapja a két tappantást, mint nálam) az 500px-en nyílik meg az éppen aktuális háttérkép – vagy az 500px appban, ha telepítve van (ami ugye sose árt). A mottó: szép hátterek.

GP link


500 Firepaper v2.70-HU_gidano.apk  1.55 MB

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr218642034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása