SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Android Commander - HU

2017. december 30. 12:30 - gidano

android_commander_ikon_1.png

Alapoktól teljesen újrafordítva!

Ha valaki még néhány éve éve komolyan vette a PC-s android fájlkezelést, biztosan eljutott a címben említett kétpaneles fájlkezelő alkalmazásig. Etalonnak számított a maga idejében, talán ma sincs hozzá fogható program. Egyedüli szépséghibája, hogy fejlesztése leállt a Jellybean-érában.


Android Commander - HU

Úgy gondoltam, ismét ajánlom ezt a talán feledésbe merült alkalmazást, mert ragyogóan használom az Amazfit Pace órával is!

Tegnap du. teljesen újrafordítottam. Bizonyára vannak benne elbújva még angol kifejezések, de a használt felületek nyelve teljesen magyar.

android_commander_post_1.pngandroid_commander_beallitasok.png

android_commander_tarsitas_1.png

 android_commander_telepites_1.png

android_commander_telepites_2.png

android_commander_informaciok.png

Legfrissebb verziója a 0.7.9.11. Házi feladatként keresd meg, töltsd le, telepítsd fel. 

A telepítési mappában lévő AndroidCommander.exe fájl nevezd át pl. AndroidCommander_e.exe névre, és az innen letöltött zip-ből kicsomagolt AndroidCommander_HUN.exe állományt pedig másold a helyére. Indítsd el és használd magyarul. Használatához szükség van a telepített SUN Java SDK meglétére valamint a már korábban említett 15mp-es ADB, Fastboot és Driver telepítésére, beépített programtára miatt az Android SDK telepítését nem igényli...

android_commander_kezdolap.png

Kellemes kikapcsolódást kívánok!

Update:

Mit tegyél, ha "connected device has status offline and cannot be used" szövegű hibaüzenetet kapsz? Megoldásként ajánlja, hogy indítsd újra a telefonod - ám ez nem fog segíteni... 

A hibát az Android Commander\bin mappában megtalálható elavult driverek okozzák!

android_commander_bin

  • A telefon NE legyen csatlakoztatva a PC-hez!
  • Nyisd meg a Feladatkezelőt és lődd ki a futó adb.exe nevű háttérfolyamatot.
  • Töltsd le a ..._bin.zip nevű állományt és a fenti mappát cseréld le az ebben letöltött mappával, vagy a benne lévő 4 állománnyal írd felül a BIN mappa tartalmát!
  • Indítsd újra az Android Commander-t - egér jobb gomb, futtatás Rendszergazdaként - , csatlakoztasd a telefonod vagy az Amazfit-et, menni fog a dolog!!! :) 

ilovesympda.png

Remélem segíthettem?!


Andrid Commander v0.7.9.11_setup.zip (1.4 MB)

Android_Commander_lang_hu.zip (810.1 kB)

Android Commander_bin.zip (1.1 MB)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr38641654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bebeago 2017.12.31. 07:09:01

Megköszönve munkáidat neked és szeretteidnek is BÚÉK!
süti beállítások módosítása