SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Mi Fit - HU

2016. november 22. 08:00 - gidano

A Xiaomi sporteszközök gyári szoftvere

mi_fit_ikon.png

A v2.2.7-től eredetileg tartalmazza a magyar nyelvet!

Töröld le az innen letöltöttet és telepítsd az alábbi linkek valamelyikéről az eredetit, így mindig frissülni fog. Örültem, hogy eddig elősegíthettem a magyar nyelvű használatát!


Xiaomi Mi Fit - HU

 

A Xiaomi cég fitnesz eszközeihez tartozó általános alkalmazás. Kezeli a Mi Band, Mi Band 1s / Pulse, Mi Band 2, Scale és Shoes eszközöket. Bővebben...

xiaomi-mi-band-1s.jpg

Eredeti Xiaomi Mi Band 1S pulzusmérős fitnesz karkötő fekete színben.

Az eddigi legmegbízhatóbb okoskarkötő amely segítséget nyújt edzés közben, és hozzásegít a pihentető alváshoz és nyugodt ébredéshez.

Működési feltétele: minimum Android 4.3 / IOS 7.0, bluetooth 4.0

A napokban került birtokomba a Mi Band 1s eszköz. Picit zavart, hogy az angol szövegben itt-ott még kínai felütés is van. Rengetegen használják ezeket a kis kütyüket, gondolom sokaknak egyszerűsítem le a használatot egy magyar nyelvű segédalkalmazással. Az app nem teljesen magyar! Mármint ez az alkalmazás mérleget, futócipőt ... szolgál ki, ezek nem teljes értékűek, a Mi Band programrész úgy érzem igen, tehát nyugodtan töltsd le és használd. Ha mégis itt-ott elbújva idegen nyelvű kifejezéseket - netán hibát - találsz, értesíts róla.

mi_fit_post.png

Ha hamar szeretnél egy ilyet:

Xiaomi Shop - 8.400Ft

Ha egy picit ráér:

GearBest - €14.13 - ingyenes szállítás (7-25 munkanap)

GP link

Ha nincs Google Play-ed - APKPure


Mi Fit v2.2.6-HU_gidano.apk (16.4 MB)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr488843998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gidano · http://sympda.blog.hu 2016.06.27. 17:50:57

Az alkalmazást napi szinten használom, a fordítást javítgatom, bővítem. Javaslom néha töltsd le újra és telepítsd fel - mindig találkozhatsz változtatásokkal.
süti beállítások módosítása