SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Wi-Fi File Transfer - HU

2014. július 03. 21:03 - gidano

wifi_file_transfer_ikonA Wi-Fi File Transfer egy azonnali fájlmegosztó alkalmazás, amely támogatja több fájl megosztását egyszerre több eszközzel.


Olyan helyzetbe kerültem a minap, hogy ...

Adott a telefonomon egy e-könyv, vagyis több. Az olvasáshoz egy 7"-os tablet, mert mégis csak nagyobb, mint az S3 kijelzője. Az e-könyv olvasó a tabon, fájlok a telefonon. Internet nincs. A könyveket át kellene tennem a tabletre. Mi sem egyszerűbb! Átküldöm Bluetooth-on - jaja, Bluetooth nincs a tableten! Az SD ki, tabletbe be, nem játszik - már volt ilyen múltkor és miután visszakerült az S3-ba, nem működtek a csengő-, és értesítő hangjaim, eltűnt egyes személyek testre szabott csengőhangja, stb. Persze, ha lekapcsolom a telefont és úgy veszem ki... ?!

 Csatlakoztassa eszközeit egy pillanat alatt és ossza meg fájljait extra nagy sebességgel. Mondjon búcsút a bonyolult Wi-Fi hálózati beállításoknak és csatlakozásnak néhány fájl átküldése miatt. Minden, amire szükség van, csak egy készülék csatlakoztatása ugyanarra a hálózatra.
 
 Létrehozhat saját Wi-Fi hotspotot az eszközén és mások ehhez kapcsolódnak, vagy csatlakoztassa a készüléket egy már meglévő hálózathoz, vagy használja a Wi-Fi Direct kapcsolatot!  
 
 A Wi-Fi File Transfer a Samsung Chord technológiáját használja

wifi_file_transfer_hu-tile

No, de itt van ez az alkalmazás. Az S3 tud Wifi hotspotot generálni, a tableten van Wifi, tud ehhez kapcsolódni!

Aztán innen már gyerekjáték a fájlküldés, próbáld ki te is!

Az app immár magyar nyelvű!


vasarlas_play_logo[wpdm_file id=32 title="true" ]

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr208641352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása