SymPDA Android Blog

Android, magyarul

CloudCube - HU

2014. augusztus 27. 14:00 - gidano

cloudcube_ikon"Egyre több felhő alapú tárhely áll rendelkezésre, hogy az életünket könnyebbé (van, aki szerint komplikáltabbá) tegye. Egyre-másra jelennek meg a megfizethető és gyors mobilnet csomagok. A telefonok tárhelye viszont már a legtöbb esetben nem bővíthető."


CloudCube - HU

Ilyenkor lépbe a képbe a fájlok, zenék, dokumentumok felhőben való tárolása, azok onnan való elérése, s csak a legfontosabbak (akár csak átmeneti) lokális tárolása.

Nevezett alkalmazással a meglévő regisztrált tárhelyeink mobilos applikációit lehet kiváltani, ez ugyanis képes kezelni egyidejűleg az összes tárhelyünket, akár összevontan is! Ezt úgy értsd, ha pl. elfogy a Dropbox 3GB-os tárhelyed egy 4GB-os állomány másolása közben, az app feltölti a következő üres helyre a maradék 1GB-ot! Ez még titkosításként is jó lehet, igaz?!

 cloudcube_hu-tile

Az app a következő tárhelyeket képes kezelni:

Google Drive
Dropbox
Box
SkyDrive
Yandex.Disk
Copy
SugarSync
4shared
Ubuntu One
Cubby
Mediencenter

Tárhely regisztrációs lehetőségek: ha ezeken a címeken regisztrálsz, mindketten extra tárhellyel gyarapodunk! 

Dropbox - http://db.tt/wPRiVxwL
Copy - https://copy.com/?r=pDC01K


CloudCube v1.0.0b8-HU_gidano.apk (2.2 MB)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr318641396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása