SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Apk Downloader - HU

2014. szeptember 03. 08:00 - gidano

apk_downloader_ikon

Az APK Downloader egy olyan alkalmazás , amely lehetővé teszi az APK fájlok letöltését az Android készülékre a Google Play Store alkalmazás telepítése nélkül.


Apk Downloader - HU

 

Nem szereti mindenki a Google alkalmazásainak bevonásával használni az androidos készülékét. Ez simán - némi kis lemondással - kivitelezhető is, hisz' a Google szinte minden alkalmazására érhető el alternatív megoldás. Azonban a Google Play-en megkapható alkalmazásokat valahogyan be kell szerezni, nos, ennek egy lehetséges, androidon használható módja ez az app!

 apk_downloader_hu-tile

A használathoz - hogy a Google-t azért mégse lehessen nélkülözni - szükségünk van egy Google email címre. Az app a Google Market API-t használva tölt le közvetlenül a Google Áruházból a saját Letöltéskezelőd, így segít elkerülni a trójai és kémprogramokat, amennyiben az APK fájlt más forrásból töltenéd le. Az app nem alkalmas fizetős programok ingyenes letöltésére! Nyilván ezek is letölthetők, ha előtte (az alkalmazásban is beállított Google fiókoddal) már megvásároltad.

Megjegyzés: Az alkalmazással néhány korlátozott app jelenleg nem tölthető le, a problémán jelenleg is dolgozom. (a fejlesztő)


Apk Downloader v1.17-HU_gidano.apk (3.2 MB)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr328641412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása