SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Tomi File Manager - HU

2014. szeptember 10. 08:00 - gidano

tomi_file_manager_ikonÚj, megoldásában és felhasználói felületében merőben szokatlan fájlkezelő megoldással rukkolt ki a fejlesztő! Megjelenése szépnek mondható, a használata - nos, az szokás kérdése; kétségtelenül bele lehet szeretni... ;)


Egyszerű felülettel csábít Androidon a Tomi File Manager. Hogyan töröljünk egyszerre több appot Androidon? Az Android egyik nagy előnye a többi operációs rendszerrel szemben, hogy teljes mértékben ránk bízza a fájlok és a mappák beállításait, így nincs szükség különböző szinkronizálásokra, PC-re vagy más szoftverre, ha valamit módosítani akarunk. A jó fájlkezelő emiatt különösen fontos, és szerencsére van miből válogatni a robotos platformon. A Tomi File Manager például egy viszonylag új, egyszerű felülettel csábító fájlkezelő. A segítségével gyorsan hozzáférhetünk zenékhez, képekhez, videókhoz és dokumentumokhoz, illetve extraként lehetőséget ad a program arra is, hogy egyszerre több appot töröljünk a készülékünkről. pcworld.hu


Hát ennél azért többre képes...

Mindazon túl, hogy root jogokkal felruházható fájlkezelő és beépített képnézőt is tartalmaz, képes SMB és FTP kapcsolatok kezelésére, kezeli a Dropbox és Google Drive fiókod, tartalmaz Host Szerkesztőt (ez felel többek közt a reklámok megjelenítéséért - ha reklámblokkolót használsz, pl. AdAway - HUAdblock Plus for Android - HU, ezt NE piszkáld!) és Build.prop szerkesztőt is! A kezdőlapon megjelenő 6 gyors elérési ikont tartalmazó kör ívén a fő tárhely kihasználtságát jelzi.

 tomi_file_manager_hu-tile

Volt egy kis nehézségem ( a 35kB-os nyelvi fájl mellett... ;) ) a magyar nyelvi fájl beépítésével: a fejlesztő nem könnyítette meg ezek utólagos beépítését, fix nyelvválasztó menüvel dolgozott, ezért picit bele kellett túrnom, tehát a magyar nyelvet nem kapod meg induláskor automatikusan, menüből ki kell választanod. Elindítod, a kezdőlapon Menü - Settings - Language, itt kiválaszthatod a Magyar beállítást! Kellemes időtöltést kívánok!

Csak javasolni tudom, hogy ismerkedjetek össze!

GP link


Tomi File Manager v2.3.2-HU_gidano.apk (6.0 MB)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr378641422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása