SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Call Planner - HU

2014. október 02. 08:00 - gidano

call_planner_ikon

Call Planner - HU

Beállítható a rokonok, barátok szüli-, névnapjára, évfordulókra és más fontos eseményekre előre, így nem felejtheted el a fontos telefonhívások lebonyolítását! Az eseményeket kategorizálhatod színek kiválasztásával, felvehetsz prioritásokat, beállíthatsz a kívánt időpontra rezgést, hangjelzést vagy ezek kombinációját. Választhatsz értesítési sávon megjelenő értesítést vagy felugró ablakot, egyszóval igen praktikusnak tűnik!


Hogyan ütemezzük a hívásainkat Androidon?

Emlékeztetőként működő appokat minden platformra találunk, ez alól pedig az Android sem kivétel. A legtöbb esetben meg kell elégednünk annyival, hogy jelzéseket tudunk beállítani a konkrét elemekhez. Ezek épülhetnek teendőkre vagy naptári elemekre is akár. 

 

A Call Planner tovább megy, és tulajdonképpen telefonhívásokhoz kínál emlékeztetőket. A segítségével ütemezhetjük a jövőben esedékes kimenő hívásainkat, és szükség szerint a nem fogadott hívásokat, valamint a születésnapi köszöntéseket is felvehetjük a teendőlistánkra. Az appon belül tervezett és végrehajtandó kategóriát is találunk, az emlékeztetők prioritása pedig alacsony, közepes és magas között állítható.  / forrás: pcworld.hu /

Te is használni fogod?

[appbox googleplay com.mi3.callplanner]


[wpdm_package id=2972 template="link-template-default-wdc"]

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr778641450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása