SymPDA Android Blog

Android, magyarul

ControlDLNA - HU

2014. október 31. 07:00 - gidano

controldlna_ikon.png

A ControlDLNA egy ingyenes , nyílt forráskódú DLNA és UPnP irányító pont app a telefonodhoz.
Lehetővé teszi audió és videó fájlok lejátszását bármilyen DLNA vagy UPnP kompatibilis kiszolgálóval a helyi hálózaton, DLNA vagy UPnP renderelő segítségével.
Továbbá más alkalmazások tudják hasznosítani a MediaRouter API-t, hogy lejátsszhas valamilyen médiát egy távoli eszközön.


ControlDLNA - HU

ControlDLNA

Gyakorlatiasabban: Ha van okostévéd és ki is használod ez irányú funkcióit, bizonyára van telepítve a Samsung AllShare, vagy a telefonra hasonló, a Samsung Link alkalmazás (vagy a tévéd típusának megfelelő más app - nekem Samsungom van, így ez a példa), amellyel át tudod küldeni készüléked médiatartalmait a tévére. Ez egy gyártófüggetlen közvetítő app, amolyan átjátszóállomás, segítségével pl. megnézheted a számítógépeden tárolt filmet a tévéden. Olyasmi, mint a CyanogenMod alapító-fejlesztő Koushik Dutta-féle Allcast, csak ennek ingyenessége nem 1 perc használhatóságot takar...

GP link


ControlDLNA v1.0.2-HU_gidano.apk (1.2 MB)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr68641484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása