SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Z Launcher - HU

2014. november 18. 18:00 - gidano

z_launcher_ikonKényelmesen használható androidos kezelőfelületet fejlesztett a Nokia, mely barátságos csomagolásban hozza el a felhasználóknak a gesztus-alapú vezérlés előnyeit. A Z Launcher névre keresztelt újdonság jelenleg béta verzióban van.


[spoiler]

A még béta verziós szoftver egyszerű, könnyen áttekinthető felépítést kapott, ütőkártyája pedig az alkalmazások szupergyors elérésében rejlik. Az alapképernyő felső részén a pontos dátum és idő, valamint a legközelebbi naptáresemény látható. Ezek alatt hat dinamikus, a készülék használata során folyamatosan változó hivatkozás sorakozik fel, melyek a leggyakrabban használt alkalmazások, weboldalak, illetve a legtöbbször keresett ismerősök elérését teszik lehetővé. Alul négy fix ikont látunk, melyekre nincsenek befolyással használati szokásaink.

Természetesen nem kell megijednünk, ha nincs a hat dinamikus hivatkozás között az app, amit el szeretnénk indítani. Ekkor a „Scribble” funkcióra támaszkodhatunk, aminek lényege, hogy a képernyőre írjuk ujjunkkal a keresett program nevének kezdőbetűjét. Ekkor egy listát kapunk a megadott kezdőbetűjű tartalmakról, melyek közül kiválaszthatjuk azt, amelyikre szükségünk van. A keresést tovább szűkíthetjük, ha további betűket rajzolunk a kijelzőre a keresett program nevéből. Érdemes megemlíteni, hogy a találati listában a használatuk gyakorisága alapján elrendezve jelennek meg egymás alatt a találatok, illetve amennyiben helyi szinten eredménytelen a kutatás, automatikusan internetes keresést végez a szoftver – ezzel is megkönnyítve a felhasználó dolgát.

A Z Launcher már működőképes, de jelenleg is tesztelés alatt áll, a végleges verzió megjelenésére még várnunk kell. Ha további infóra vagy kíváncsi a szoftverrel kapcsolatban, a hivatalos oldalát ajánljuk figyelmedbe.[/spoiler]

/ forrás: kutyu.hu /


Némi kiegészítés, még a kezdeti verziókhoz...

Az app nagyon figyelemre méltó, ám JELENLEG nem tölthető le. Ha mégis beszerzed valahonnan, nem tudod használni, mert regisztrálná magát a Nokiánál, ahol viszont nem lehet, mert letölteni sem enged, hisz a letöltés elérte a limitet - 22-es csapdája! Az app amúgy nem működik - jelenleg még - rootolt eszközön, ez persze később bizonyára változni fog.

Azért azt javaslom, kísérd figyelemmel fejlődését! Naponta meglátogatod a hivatalos oldalt, talán épp fel van oldva a letöltési korlátozás, akkor szabadon használhatod, persze angolul. Magam is meg fogok még emlékezni róla, ha módomban áll, le is fordítom.


z_launcher_hu-tile

Sikerült beszereznem, a fordítás elkészült. Próbálgasd magyarul...


[wpdm_package id=2948 template="link-template-default-wdc"]

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr358641480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gidano 2014.08.03. 10:51:33

Pillanatnyilag nyitott a regisztráció a pre-beta letöltéséhez...

bimboo 2014.09.05. 21:27:54

köszönöm a fordítást. tényleg gyors, aki az egyszerűség híve, annak melegen ajánlom. az ékezetes betűkkel néha gondja van. testre szabhatósága minimális, van még mit fejleszteni rajta, mert így érdekes, de gesztusvezérlőkkel tele van az áruház.

gidano 2014.09.06. 13:02:27

A fordítást szívesen! Köszönöm, hogy leírtad a véleményed.
süti beállítások módosítása