SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Easy Smart Cover - HU

2015. február 06. 08:00 - gidano

easy_smart_cover_ikonLilla ajánlására! Múltkoriban mutattam egy hasonló alkalmazást, ami a Galaxy S4 tulajok ablakos tokjához készült. Ez a mostani minden eszközön működik, amely proximity szenzort (közelség érzékelőt) használ. Tokban vagy zsebben hordott telefont ha elteszed, lekapcsol a kijelző. Ha kihajtod a fedelet vagy előveszed, bekapcsol..


Easy Smart Cover - HU

Easy Smart Cover - HU

Ezen kívül jó sok beállítást engedélyezhetsz, a funkciók hangjelzésén át a rezgésig, a készülék ébrenlét idejét (a beállított órák között működteti csak a funkciót), stb. Igencsak hasznos alkalmazásnak találom, mindenképpen próbáld ki! Működik telefonon és tableten is, rootot nem igényel. Viszont Eszköz-adminisztrátorként be kell állítani, de ezt segít is elvégezni. Ha mégsem tetszik, eltávolítása előtt az Eszköz-adminisztrátor állapotot meg kell szüntetni, erre is figyelmeztet!

Egy picit macerás volt a nyelvi fájl elhelyezése, ezért alapban nem magyarul, angol nyelven indul az app - a beállításoknál kell kiválasztanod a magyar nyelvet.


Easy Smart Cover 14.3.0.9-HU_gidano.apk (872.7 kB)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr238641582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása