SymPDA Android Blog

Android, magyarul

CyanogenMod Installer - HU

2015. február 21. 10:00 - gidano

cm_app_installer_ikonSzeretném megmutatni, hogyan juthatsz hozzá egyszerűen egy CyanogenMod egyedi ROMhoz, amennyiben készüléked szerepel a cikkben is megtalálható listában, valamint eddig csak az eljárás esetlegesen bonyolultnak tartott mibenléte tartott vissza a művelettől!


A CyanogenMod Installer a CyanogenMod ROMok - egyesek számára sokszor nagyon bonyolultnak tűnő - telepítési folyamatát kívánja leegyszerűsíteni. Ami a bejegyzés alján letölthető, az a CyanogenMod Installer mobilra telepítendő honosított applikációja, ehhez lesz még szükség egy PC-n futó Vista vagy újabb Windows rendszerre és egy USB kábelre. Ennyi.


cminstaller_hu_tile

Idézet:

CyanogenMod Installer, a jövő…

...a „klasszikus” módszer kiváltásán dolgozik a CM csapata. Megjelent nemrég a CyanogenMod Installer, így a legjobb főzött ROM pár kattintással telepíthető különösebb varázslat nélkül. A CyanogenMod telepítése, mint ahogy láttuk is, sokszor körülményes és bonyolult folyamat, ami sokakat eltántorított a dologtól. Tudták ezt a fejlesztők is, ezért dolgoznak egy egyszerűbb megoldáson.

A CyanogenMod Installer használatával gyakorlatilag bárki telepítheti a ROM-ot anélkül, hogy bootloadert kéne nyitni, recoveryt flashelni, és rootolni a telefont - sőt, az ellen is véd, ha véletlenül rossz variánshoz tartozó verziót szeretnénk telepíteni.

Mielőtt bárki fejest ugrana szeretnénk kiemelni, hogy a CyanogenMod Installer egyelőre kevés androidos eszközt támogat!

A támogatott eszközök listája:

[spoiler]

cm_installer_tamogatott_eszkozok_lista

[/spoiler]

A folyamathoz a fenti eszközök egyike mellett az Androidos alkalmazásra, valamint a Windowsos kliensre lesz szükség.

A PC-s program a telepítést követően egy hosszabb frissítést végez, ami kiváló alkalom arra, hogy biztonsági másolatot készítsünk a telefonon található fontos adatokról, ugyanis a flashelés során törlődik a telefon belső memóriája. /forrás: centralpc.hu/

Szükséges még tudni, hogy a fenti eljárással csak stabil CM verziót kapsz, ami max. a CM11-et jelöli! Ez azt is jelenti, hogy a még béta állapotú CM12 akkor sem fog ebben a műveletben feltelepülni a készülékedre, ha az szerepel a támogatott eszközök listáján!

Viszont, ha szerepel, akkor a CM11-et már könnyedén tudod frissíteni! [download url="http://www.cmxlog.com/13/"]

Remélem, segítettem!?

I-love-Sympda_250x75


Cyanogen ModInstaller -Windows kliens(angol)[download url="http://cyanogenmod-installer.en.softonic.com/"]


[wpdm_package id=3905 template="link-template-default-wdc"]

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr378641618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása