SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Web PC Suite - HU

2015. április 02. 08:00 - gidano

web_pc_suite_ikonEz valami egészen fantasztikus app, webes felületen végezhető fájlműveletek, biztonságos Wifi kapcsolaton! Nem csak az alkalmazást, hanem a kapcsolt webes megjelenítést is sikerült lefordítani nem kis munka árán, remélem örömmel fogja használni akit érdekel az ilyesmi!


Web PC Suite - File Transfer - HU

Mindenesetre jobb megoldás, mint USB kapcsolaton Windows Intézőben keresgetni dolgokat; itt viszont mindent kezelhetsz, mint  a telefonon. Íme egy kis videós segítség, amely ugyan angol nyelvű, de érdemes végignézni:

Néhány fotó az Android és a böngésző felületéről, katt a kinagyításukhoz:

web pc suite hu

web_pc_suite_hu_browser


Update:

Nincs is annál nagyobb öröm a magamfajta hobbifordító számára, mint mikor a jópár hete megjelent, kemény munkával lefordított, számtalan kifejezést tartalmazó alkalmazás a 28.-ára időzített megjelenést követően, - egy egész verzió számot ugorva - 27.-én frissül!  Természetesen az androidos app nyelvi fájljának sor-száma megduplázódott, a böngészőben futót pedig teljes egészében, az alapoktól kezdve újra kellett fordítani, mert az egész szövegkezelése át lett írva... ezzel megint csak Ti jártatok jól! 

Fotók az új, 3-as verzióból, rákattintva nagyítható!

web pc suite - hu

web pc suite _ hu

Webhely: http://www.webpcsuite.com/


Web PC Suite v3.0.0-HU_gidano.apk (3.0 MB)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr898641678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wasq 2016.07.03. 09:10:06

Hatalmas jó arc vagy! Hobbi ide vagy oda, nagyon köszönöm, hogy ingyen megosztod velünk a munkáid "gyümölcsét"! A legjobbakat kívánom! ;)
süti beállítások módosítása