SymPDA Android Blog

Android, magyarul

SuperBeam - HU

2015. április 14. 08:00 - gidano

superbeam_ikon

A SuperBeam készülékek közötti vagy PC-s (Pro) fájl átvitelt Wifi hálózat, Wifi Direct vagy NFC segítségével megvalósító alkalmazás. Gyors, egyszerű, biztonságos. 


 SuperBeam - HU

A LEGKÖNNYEBB FÁJLÁTVITEL

Elég gyakran előfordul, hogy két készülék között át szeretnénk másolni egy vagy több, kisebb-nagyobb fájlt. Az app ezt a fájlátvitelt teszi pofonegyszerűvé, ugyanis egy rendkívül frappáns megoldással kivonja a képletből az ilyen-olyan szolgáltatások kapcsolgatását, és az appon belül 1-2 lépésben megtörténhet a másolás.

Az alkalmazás használata egyszerű, megkeressük és kijelöljük a fájlt/fájlokat bármely alkalmazásban, majd a megosztási menüben azt megosztjuk az appal. Ekkor egy QR kódot kapunk, amelyet a másik készülék SuperBeam Scanner alkalmazásával beolvasunk, és már indul is a másolás. / forrás és tovább ... /

superbam hu


SuperBeam v4.0.5-HU_gidano.apk (5.1 MB)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr528641698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása