SymPDA Android Blog

Android, magyarul

iGO SzülinApp - ha másként nem éred el

2015. április 21. 10:00 - gidano

igo10_ikoniGO SzülinApp - segítség, ha valami miatt nem férsz hozzá, vagy külföldön vagy, és nincs magyar IP-d, hogy letöltsd. Tudnod kell, ez jogtiszta szoftver, frissítéseket fogsz rá kapni, de csak magyar térképpel használható.


iGO_szulinapp_kezdolap

Mikor a Playről telepíted az alkalmazást, a készülék belső memóriájának Android mappájában létrejön egy obb mappa, ebben pedig egy másik mappa com.nng.igo.primong.hun10th néven. Ebbe a  mappába kerül 2 db obb állomány, név szerint main.521564.com.nng.igo.primong.hun10th.obb és patch.521564.com.nng.igo.primong.hun10th.obb. (Ha kíváncsi vagy a tartalmukra, az obb kiterjesztést zip-re átnevezve megnézheted a tartalmaikat - a nevek kísértetiesen hasonlítanak a már megszokott iGO mappaszerkezet neveire, de valahogy nincs meg minden...) 

 

igo_szulinapp_plus

A bejegyzés alján találsz egy letöltési lehetőséget iGO SzülinApp.zip néven. Ezt a fent leírtakkal azonos mappaszerkezettel hoztam létre, így nem fog gondot okozni az állományok megfelelő helyre másolása.

Mikor ezzel megvagy, a .zipben található com.nng.igo.primong.hun10th-521564.apk-t is másold a készülékre majd telepítsd fel. Ezután boldogan mosolyogva használhatsz egy jogtiszta iGO SzülinApp alkalmazást!


 Leírom érthetőbben, mivel a zip-ben lévő mappaszerkezet azonos, egyszerűbben is lehet:

igo-szulinapp-masolas

  • bontsd ki a letöltött zip fájlt az Asztalra (bal oldal a képen)
  • nyisd meg Intézőben a csatlakoztatott telefon belső mappáját (a kép jobb oldala)
  • egyszerűen húzd át az Android mappát és az apk fájlt a telefon belső memóriájába
  • majd az ott már megtalálható apk-t telepítsd fel, ennyi

 Ezt a letöltést 2015 04.29. után nem fogod elérni, ekkor ér véget az NNG promóciója, ezután már nem lenne legális.

Remélem, segítettem!?


 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr318641706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

levai.peter 2015.04.21. 11:15:37

;) Köszönjük szépen! :D

ksa 2015.04.21. 12:02:35

Köszönet érte.
süti beállítások módosítása