SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Smart Disk Mounter + PC szerver - HU

2015. július 18. 08:00 - gidano

smart_disk_mounter_ikon

A Smart Disk Mounter-rel a Androidos készülékek használhatók vezeték nélküli USB lemezként a számítógépen. A készülékek vezeték nélküli merevlemezként használata Windows és Mac OS-X rendszereken érhetők el. Az ötletet Kuti Attila adta.


Smart Disk Mounter - HU

 

Úgy tervezték, hogy a készülék ugyanazt a művelet végezhesse el általános USB lemez, vagy Wifi vezeték nélküli lemez eszközként. Nem használ USB-kábelt, USB memóriát, memóriakártyát, böngészőket, illetve az általános FTP-programokat sem.

A letölthető program ingyenessége okán nem használhatók benne a Kiegészítők, csak egyenkénti megvásárlás után, így korlátozott a lemezkezelés sebessége és funkcionalitása is. Alapban felezett, max. 4x-es sebességgel végez fájlműveletet és csak a belső tárhely érhető el. A Kiegészítők megvásárlása után az app reklámmentes lesz, kezeli a külső SD-t, aktiválható a Háttér Mód és a lemezműveletek sebessége is duplázható.

WEBHELY - PC-s szerver program letöltése - telepítsd fel!

Közben elkészítettem a PC-s szerver program honosítását is!

Smart_Disk_Mounter_PC_HU

A feltelepített állomány (ne ijedj meg, mindössze ~7Mb-os telepítőről van szó) a C:\Program Files (x86)\SmartDiskMounter mappába kerül. Ebbe bontsd ki a letöltött .zip fájl tartalmát; egy hu mappával bővül a telepítés! Program indítás-újraindítás után magyar nyelvű lesz a kezelőfelület! Használatáról súgót a mobil app jobb alsó részén látható Hogyan használd feliratra kattintva éred el.


Smart_Disk_Mounter_PC_HU_gidano.zip (2.3 kB)

Smart Disk Mounter v1.62-HU_gidano.apk (1.5 MB)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr828641794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása