SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Solitaire - HU

2015. augusztus 12. 08:00 - gidano

solitaire

Lilla ajánlására! 

A Solitaire a legnépszerűbb Klondike-szerű pasziánsz játékon alapuló megoldás! N°1 pasziánsz játék iPhone-on, és most megjelent Androidra is!


Solitaire - HU

  • Klondike pasziánsz 1 lapos
  • Klondike pasziánsz 3 lapos
  • Álló
  • Fekvő nézet
  • Kártya elő- és hátlap, valamint asztal mintázat módosítás
  • Vegas pontozás
  • Statisztika
  • Tablet támogatás
  • Telepíthetőség SD-re - App2SD

Figyelem!

A többi Mobilityware játékot is érintő hálózatkezelési probléma megoldását írom le ide!
A gond okozója bármely reklámblokkoló használata, ezek az ingyenes játékok ugyanis reklám támogatásból tartják fenn a szervert - nekik úgy tűnik sikerül...
Menj az Alkalmazásokhoz - Solitaire - töröld a gyorsítótárat - az adatokat - majd kényszerített leállítás. Lépj ki, kapcsold ki ideiglenesen pl. az AdAwayt (vagy amit használsz), majd indítsd újra a készüléket. Innentől működni kell a játék internetet igényló részeinek is! Ilyen pl. a Nyerhető leosztás és a Napi Kihívás is.

Végül egy megjegyzés a játék leírásából: Nyerhető leosztások

A Solitaire két játékmódot kezel: Véletlen és Nyerhető. A Véletlen a kártyákat véletlenszerűen keveri meg, ezért nem minden játékot lehet megnyerni. A Nyerhető leosztásnál garantált legalább egy nyerő megoldás. Ha gondot okoz a megoldás megtalálása, segíthet a "Megnézem, hogyan lehet nyerni" lehetőség használata. Ha van egy nyertes leosztás, egy arany csillag jelenik meg az eszköztáron. Az eszköztáron a csillagot érintve megjelenik a Winning Deals képernyő. Ezen a képernyőn a játék, a top pontszámok, valamint a ranglista információk jelennek meg.

WEBHELY


Solitaire v4.1.0-HU_gidano.apk (12.4 MB)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr528641814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása