SymPDA Android Blog

Android, magyarul

iWatermark Free - HU

2015. augusztus 31. 08:00 - gidano

iWatermark Free

Az alkalmazással személyes és üzleti fotóinkat láthatjuk el vízjellel, így azok védve lesznek az illetéktelen felhasználástól. Ez lehet szöveges vagy grafikus vízjel, akár egy másik kép. Állhat dátumból és/vagy időpontból, egy adott névből, bármiből.


iWatermark Free - HU

 

Kedved szerint testre szabhatod a vízjel méretét, elhelyezkedését, betűtípusát, homályosságát, bármit! Akár egy kirándulás képeit kijelölve és egyben betöltve az alkalmazásba, kötegelt műveletként is beállíthatod a helyszín és időpont vízjelezést egy kevésbé zavaró méretben és pozícióban, így soha nem merül feledésbe a fotók készítésének helyszíne, időpontja! Már magyar nyelven használható! 

A vízjeles képeket egy külön mappába menti az alkalmazás, valamint te is elmentheted, - mintegy sablonként - a vízjelezéshez használt képet, egy későbbi felhasználás céljára.

Weboldal

GP link


iWatermark Free v1.3.3-HU_gidano.apk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr388641846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása