SymPDA Android Blog

Android, magyarul

CyanogenMod Nightly ROM változások követése

2015. november 30. 15:41 - gidano

cm_ikon

Talán ki tudom elégíteni a kíváncsiságod, ha arra vagy kíváncsi, van-e már készülékedre 6.0-ás Android, azaz CM13 kiadás, amennyiben az ugye támogatott (lesz) egyáltalán.


CyanogenMod Nightly ROM

 

Már valamelyik bejegyzésben írtam a címet régebben, de leírom újra, hol tudsz tájékozódni a CyanogenMod ROM-ok állapota felől, hol tudod megnézni, hogy a letölthető Nightly verziókban éppen mi változott. Felül kiválasztod az elérhető gyártók közül a saját készüléked és máris láthatod, valamint le is töltheted az aktuális kiadást.

Jelenleg a CM11, CM12.1 és CM13 Nightly verziókat fejleszti a CyanogenMod.

A típusonkénti aktuális CM ROM ajánlatot pedig itt érheted el - amit itt nem látsz, az nincs is.


Tudod, milyen az Android 6.0 "Marshmallow" Boot Animáció?

 

Ha te is szeretnél ilyet valamelyik korábbi CyanogenMod ROM-odra, különböző felbontásokban, valamint flashelhető és másolós megoldással is próbálkozhatsz, látogass el ide: [download url="http://forum.xda-developers.com/android/themes/bootanimation-android-marshmallow-t3180984"]

ahol is letöltheted a képernyőfelbontásod kisebbik értékének megfelelőt, tehát egy HD felbontás 1280x720 értékéhez a xxx720p.zip végződésű kell neked.

Ezt fel is flashelheted recoveryn keresztül, vagy a Flashify app segíthet sokat, vagy megoldod manuálisan: bontsd ki a zip-et és másold a system/media/bootanimation.zip fájlt a /system/media/bootanimation.zip helyére az eszközön, valamint módosítsd a jogosultságát 644-re (rw-r--r--).

marshmallow_boot_animation

TETSZIK? 

Remélem, tudtam segíteni?! 

ilovesympda

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr308642024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása