SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Coub - HU

2015. december 05. 08:00 - gidano

coub

A rövidvideós boomot 2013 elején a Vine indította el (6 másodperces videókkal), tőlük alig lemaradva indult a Coub (10 másodperces videókkal), fél évvel később pedig az Instagram is megnyitotta az utat a videók előtt (15 másodperces limittel). Ezek közül Magyarországon a Coub a legnépszerűbb, méghozzá annyira, hogy a világ Coub-használói között a magyarok már az 5. helyen állnak.

A magyarok kedvence: a Coub

A Coub nagy előnye minden más rövidvideóhoz képest, hogy bár maga az ismétlődő videórészlet csak 10 másodperces lehet (illetve előre-hátra ismételgetve végül is 20), a videó zenéje ennél lehet sokkal hosszabb is, például egy teljes szám, vagy egy speciálisan szerkesztett soundtrack. Ezért az egyszerű ismétlődő videókon túl akár valóban végtelennek és folyamatosan változónak tűnő, sokperces videókat is létrehozhatunk gyorsan, egészen jó műfajokat teremtve. Jelenleg a következő coubtípusok léteznek, a legegyszerűbbtől a legösszetettebbig:

Tovább a forráshoz!


 

GP link


Coub v1.3.8-HU_gidano.apk  13.96 MB

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr138642030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása