SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Nova Launcher Prime igen olcsón

2015. december 08. 16:40 - gidano

Nova Launcher Prime

Most töltsd le! 125 forint a Nova Launcher Prime

Hatalmas akcióba kezdett a TeslaCoil Software, ugyanis eszméletlen olcsón lehet megvásárolni a Nova Launcher Prime kezelőfelületet.

Jó hír azoknak, akik utálják a gyári kezelőfelületeket és olyan minőségi appra vágynak, amely minden igényt kielégít, folyamatosan fejlesztik és még nem is foglal a RAM-ból sokat. A Nova Launcher alapvetően ingyenes, de a Prime változat fizetős, természetesen sokkal több mindent tud mint az ingyenes verzió, így például méretezhetők az ikonok, több sor és oszlop állítható be, támogatja a gesture-t, mappák készíthetők a főképernyőn és az app menüben is, elrejthetők programok, stb. Az app eredeti árán 5 dollárba kerül, azonban most mindössze 1 dollárt kérnek érte az Egyesült Államokban, tehát igen nagy akciót jelent. Valójában itthon kétezer forint körül volt a Prime ára, per pillanat viszont 125 forintért sikerült megvennünk a kedvenc launcherünket. Legyetek gyorsak, nem tudni, meddig él az akció!

( forrás: http://www.telefonguru.hu/ )


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr798642036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása