SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Open Link With - HU

2016. január 25. 08:00 - gidano

Open Link With

Nyisd meg a böngésző aktuális weboldalát egy másik alkalmazásban!


Open Link With - HU

Valaha történt veled ilyen? Rákattintasz egy linkre (mondjuk Youtube link) és a rendszer nem kérdez semmit és megnyitja a linket a böngészőben. És te leragadsz a Youtube weboldalán ahelyett, hogy a videót a natív alkalmazásban néznéd. Két lehetőség van számodra; vagy megnézed a videót az interneten vagy eszedbe jut a videó neve és megkeresed az alkalmazásban. Nos, most már nem.

Bármilyen böngészőnél, ha nem a kedved szerinti alkalmazást kínálja a rendszer a megfelelő link lejátszására, csak kiválasztod a link megosztást, ott pedig a Megnyitás ... lehetőséget az app ikonjával és máris ott a megnyitásra alkalmas appok listája, amiből választhatsz állandó vagy csak egy alkalomra szóló társítási lehetőséget.

Követelmény: Android 4.0.3 és újabb
 

GP link


Open Link With v1.0.7-HU_gidano.apk  1.64 MB

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr248642070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása