SymPDA Android Blog

Android, magyarul

NetGuard - HU - tűzfal root nélkül

2016. március 06. 15:00 - gidano

netguard

Ezzel az ingyenes, nyílt forráskódú alkalmazással - egy VPN hálózat létrehozása után - alkalmazásonként engedélyezhető a Wifi és mobil net használata, valamint az app roming alatti működésének lehetősége.


NetGuard - HU - a root nélküli tűzfal

Menüjében bekapcsolható a rendszeralkalmazások net hozzáférésének engedélyezése is! Legszebb az egészben, hogy mindehhez nem kell root jogosultsággal rendelkezned az eszközön!

Nagy gondot fordítottunk a NetGuard fejlesztésére és tesztelésére, azonban lehetetlen garantálni, hogy minden készüléken működni fog. Ismert probléma a NetGuard aktiválás utáni összeomlása egyes készülékeken. Az is ismert, hogy egyes készülékeken az összes forgalmat blokkolja. Ezeket a problémákat az Android hibái, vagy a gyártó által biztosított szoftverek hibái okozzák, ezért ne hibáztasd a NetGuard-ot.

root_nelkul

xda-logo

 

 

 

A NetGuard használatához Android 4.0 vagy újabb kell

Nagyrészt már a GP verzió is magyar, csupán a hiányzó kifejezéseket fordítottam!


NetGuard_2.2-HU_gidano.apk  1.60 MB

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr58642108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása