SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Root Check - HU

2016. június 05. 14:00 - gidano

root_check_ikon.png

Frissítés: v3.4.0.0 - v3.4.4.0

Egy kis vasárnapi bónusz... ;) Root és busybox meglétének ellenőrzése, telepítési javaslatok, app jogosultságok, valamint androidos alapfogalmak magyarázata. Elolvasása erősen javallott mindazok számára, akik bizonytalanok a fogalmak jelentését illetően!


Root Check - HU

 

Ízelítő a leírásból (bővebben az alkalmazásban és itt: Android gyorstalpaló)

Tégla

A téglásított telefon tulajdonképpen azt jelenti, hogy a telefon tönkremegy flash vagy más művelet közben. Mindig van egy kis kockázata a flashnek, és ha a telefon nem képes tovább működni - és csak arra való, amire egy tégla - akkor befalazhatod. A kockázat nagyon kicsi. Azonban és gyakrabban, inkább arra használjuk ezt a “tégla” kifejezést, mikor az eszköz “bekapcsol, de nem indul megfelelően,” ami egy nagyon is javítható probléma.

Bootloader

A bootloader a telefon szoftveren a legalacsonyabb szint, az összes kódot futtatja, ami az operációs rendszer elindításához szükséges. A legtöbb bootloader zárt, ami azt jelenti, hogy nem telepíthetsz egyedi recovery-t vagy ROM-ot. A bootloader feloldása nem rootolja közvetlenül a készüléket, de lehetővé teszi a rootolást és/vagy a kívánt egyedi ROM-ok telepítését.

JRummy hivatalos oldala

GP link


Root Check v3.4.4.0-HU_gidano.apk (1.7 MB)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr148642136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása