SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Ghost Commander

2016. június 13. 08:00 - gidano

A kétpaneles fájlkezelő

ghost_commander_ikon.png

A Ghost Commander egy jól használható, kétpaneles, beállítható, reklámmentes és adakozással támogatott fájlkezelő Android rendszerre.

Telepítés után hatékonyan lehet kezelni a fájlokat, másolni és mozgatni az egyik panelről a másikra. Ez a módszer sokkal kényelmesebb sok más fájlkezelő által használtnál, ahol a másolás/kivágás után át kell navigálni a célkönyvtárba, majd ott beilleszteni, majd vissza és így tovább.

Nyisson meg fájlokat és mappákat egyszerűen a bal oldalukat érintve, és jelöljön ki egy vagy több elemet a jobb oldalukat érintve, ahol a méret/dátum van.

 

Az elvárt alapvető fájlkezelő műveleteken kívül a Ghost Commander segítségével FTP kiszolgálót és Windows hálózati megosztást (SMB beépülő szükséges) is kezelhet, továbbá ZIP állományokat tud létrehozni, kicsomagolni és tartalmukban böngészni. A haladó felhasználók kedvéért ez a fájlkezelő teljesen támogatja a root (superuser) módot, ami elengedhetetlen a rootolt telefonok rendszerfájljainak kezeléséhez. Lehet továbbá fájl jogokat és tulajdonost állítani (chmod/chown), és saját parancssori parancsot futtatni.

További információ a GP leírásban.

Az alkalmazás NEM az én fordításom, ez csupán egy ajánló.

Webhely

GP link

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr688799118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása