SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Messenger Lite

2016. december 18. 08:00 - gidano

Itt az újabb könnyített Messenger

messenger_lite_ikon.png
Frissítés: v2.0 - v3.1
A Facebook kliense után a Messenger is kap egy könnyített változatot, elsősorban a gyengébb telefonokat célozva.

Messenger Lite

A Messenger Lite, amely első körben Kenya, Malajzia, Sri Lanka, Tunézia és Venezuela piacán lesz elérhető, a teljes értékű Messengerhez képest jóval kevesebb erőforrást és hálózati sávszélességet igényel majd, viszont valószínűleg hiányoznak majd belőle az olyan funkciók, mint a Stories vagy a Chatbots. Az app mérete kevesebb, mint 10 MB.

messenger_lite_post.jpg

Az említett piacokon a program már ma letölthető, a világ többi részén viszont várnunk kell rá – hogy pontosan mennyit, azt hivatalosan nem árulták el, attól pedig egyelőre óva intenénk mindenkit, hogy a „messenger lite” keresésre kapott találatokat nyakló nélkül telepíteni kezdje telefonjára.   / forrás: geeks.hu / ...

Nos... ehelyet máris elérhető biztonságos forrásból, tényleg pici és nélkülöz sokak számára felesleges sallangokat, valamint "beszél" magyarul! Használjátok bátran; a Facebook által aláírva, tehát egyrészt biztonságos, másrészt a Play megjelenést követően automatikusan fog frissülni.

GP link - itt még hazai készülékre nem érhető el


APKPure - letöltés

APKMirror - letöltés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr6211767225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása