SymPDA Android Blog

Android, magyarul

XTouchWiz - HU

2017. február 23. 08:00 - gidano

Galaxy S és Note sorozatú készülék, gyári ROM, root kell hozzá

xtouchwiz_ikon.png

Samsung TouchWiz ROM, Android 6.0+ Marshmallow rendszerhez készült. Ez a verzió csak ehhez.

XTouchWiz - HU

Segítségével testre szabhatod a gyári ROM működését. Persze - magyar nyelv ide vagy oda - nem árt ha tudod mit csinálsz. Nem akarom szájbarágósan leírni a használatát, már irodalma van. Régebbi verziói már a korai Samsung eszközökön is biztosították azon beállítások többségének elérését, amelyek a Beállításokban nem érhetők el. Használatához gyári, rootolt ROM, telepített Xposed Framework és ez az app kell. A hozzávalók eléréséhez a bejegyzés alján találsz linket. Angolul az XDA-Developers nyújthat bővebb ismeretet.

xtouchwiz_post.jpg

 Funkciói:

- Gyors PIN feloldás
- Speciális kikapcsoló menü: Képernyő kép/videó (Busybox kell), Reboot lehetőségek
- Hamis rendszer állapot (elhiteti a frissítő szerverrel, hogy a rootolt ROM nem módosított)
- Óra pozíció
- Hívás rögzítés
- Auto. hívás rögzítés
- Kiterjsztett többablakos mód, támogatva minden alkalmazást
- Dalok léptetése a hangerő gombok hosszú megnyomásával
- Email Exchange korlátozások megkerülése
- VISSZA gomb hosszú nyomásával appok kilövése
- Adathasználat megjelenítése
- Váltás LTE és 4G ikon között
stb...

Eredeti app elérése - ugyanitt az Xposed Installer, ill. a többi használható modul

GitHub


XTouchWiz v1.1.2-HU_gidano.apk (697.5 kB)

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr212273633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csikimara 2017.03.01. 06:06:29

Sziasztok.Már sok rootoláson túl vagyok,de az xposed telepítése még sohasem sikerült...igaz csak 2X próbálkoztam. Ha esetleg valaki leírná,hogy az xtouchwiz felrakása miként megy lépésről-lépésre,akkor nekem is sikerülne kipróbálni ezt a jónak igérkező progit. Jelenleg a Note 4 (F) készülékemen a gyári legújabb rendszer fut. Rootolás,recovery (philz touch 6.59) után érdekelne a folyamat.
Előre is köszönöm.

gidano · http://sympda.blog.hu 2017.03.01. 12:58:52

Köszönöm, hogy írtál, ezért őszinte leszek hozzád.
Véleményem szerint, ha az Xposed Installer telepítéséig sem tudtál eljutni, ne vegyél XTouchWiz és társai szintű eszközt a kezedbe.
Ezekkel rendszerszintű módosításokat is el tudsz végezni, viszont képesnek kell lenned a készülék helyreállítására is, ha valami balul sül el, mert a szerviz drága. Sajnálom, hogy ezt kellett mondanom, de így van.

csikimara 2017.03.02. 08:11:40

@gidano: Bocsánat,én fogalmaztam rosszul...a telepítése megtörtént,de annyira megbolonditotta a rendszert(valami nem tetszett neki),hogy általában újrahúzás lett a vége. Valószínüleg sorrend vagy újrainditas nemvolt ok. A tendszer visszaállitasával nem volt gond,de arra nagyon kényes vagyok,ha nem tökéletes a rendszerem. Ha belassul,ha laggol máris megy a teljes újrarakása a rendszernek.

gidano · http://sympda.blog.hu 2017.03.02. 08:22:03

@csikimara: A telepítés utáni anomáliát a nem a készülékhez ajánlott Xposed Installer használata is okozhatja. Fontos, hogy a készüléken futó rendszer verzióhoz ajánlott Xposed Framework legyen telepítve. Ehhez jó kiindulási pont a bejegyzés alján megadott link, vagy az XDA készülékfóruma ill. szintén ott az Xposed Framework topik. Ha az ezekben ajánlott telepítési verziók használata is anomáliákat okoz a rendszeredben, ezt a részét ne feszegesd tovább.

XDA Dev Xposed topik - forum.xda-developers.com/xposed/xposed-installer-versions-changelog-t2714053

XDA Note 4 topik - forum.xda-developers.com/note-4
süti beállítások módosítása