SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Blokada - HU

2017. április 11. 08:00 - gidano

Hirdetésblokkoló root nélküli eszközökre

blokada_ikon.png

A Blokada alkalmazás a rootolatlan eszközök tulajdonosainak kívánja megadni a reklámmentes eszközhasználat élményét.

Hasonló, mint az AdGuard. Az elindítása után választható Új felhasználó profiljában az alkalmazás a problémamentes használatot kínálja a beállításaiban elmélyülni nem kívánó felhasználók számára. Használd ezt, ha nem kívánsz a hosts fájlok, hirdetési szerverek, fehér- és feketelisták világában elmélyedni.

 blokada_post.jpg

A képernyőn a Gyakorlott felhasználó módot választva már sokkal szélesebb lehetőségek várnak az alkalmazás konfigurálása szempontjából. Itt is vannak előre beállított, kiválasztható hosts források megadva, ám ezek leírása angol nyelvű, melyeket a nyelvi fájl nem tartalmaz.

Az alkalmazás forgalmazása már egy ideje ütközik a Google üzletpolitikájával, ezért az a Play-en már régóta nem találhatók hirdetést blokkoló appok. Eredeti nyelvű beszerzési források, bővebb (angol nyelvű) infó az alábbi elérhetőségeken...

Rendszer követelmény: Android 4.0.3+ 

Már a Play verzió is magyar nyelvű. Nem az én fordításom.

Honlap

XDA-Dev


Blokada v1.1.1-HU_gidano.apk (9.0 MB) 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr5812415211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása