SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Software Data Cable - HU

2018. február 09. 18:00 - gidano

software_data_cable_ikon

Frissítés: 5.0.3 - 7.0.1

Ezt az appot erősen javaslom! Egy gombnyomással (akár jelszavas) ftp kapcsolatot hozhatsz létre a PC-vel. Beírod az indítása után kapott címet egy böngésző vagy a Windows Intéző címsorába, és máris másolgathatsz oda-vissza PC-Android-PC viszonylatban, USB kábel és méret megkötés nélküli Wifi kapcsolaton!


Software Data Cable - HU

 

Az androidos telefonokra és táblagépekre elérhető Software Data Cable nevű alkalmazás segítségével adatkábel nélkül húzhatjuk át a telefonon lévő fájlokat a számítógépre, sőt a közelben lévő ismerősökkel is megoszthatjuk az állományokat. Az app telepítése után három megosztási mód közül lehet választani: a Sync PC-vel a számítógépre, a Sync Phone-nal mobilokra, a Sync Autoval pedig egy online tárhelyre küldhetjük el az adatainkat.

Az app általam történő leírása helyett itt egy 04.16.-i cikk erről a hvg.hu oldalon!

Az alkalmazás számára mindegy, hogy a csatlakoztatni kívánt PC kábelen vagy wifin lóg, egy a lényeg: azonos hálózatra legyenek kapcsolódva: a megadott cím aztán nem csak böngészőben, hanem a Windows Explorer (Intéző) címsorába beírva is működik. A kapcsolatról aztán parancsikont húzva az Asztalra, mindig gyorsan elérheted az androidos készüléket:

A Súgó és egyéb leíró fájlok fordítása hosszadalmas folyamat lenne. A működő felület és a beállítások menü term. magyar nyelvű. Hihetetlen kezes alkalmazás, ha rászoksz, jelentősen megkönnyíti a fájlkezelést. Készíts egy parancsikont az Asztalra, és máris egy kattintással csatlakoztál a telefonod fájlrendszeréhez!

Az app NEM tartalmaz reklámot!

GP link



Software.Data Cable.v7.0.1-HU_gidano.apk
 (6.3 MB)

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr828641938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katana588 2015.04.19. 07:43:56

Az én gépemen sajnos nem működik valószínűleg azért mert az WiFi vel kapcsolódik a hálózathoz.Azon a gépemen amelyik kábellel kapcsolódik tökéletesen működik. Sajnos mivel majdnem mindig a laptopot használom nem tudom használni az alkalmazást ez miatt.Pedig jó lenne.

gidano 2015.04.19. 08:25:42

Más problémát keress! Ha saját gépen eltávolítom a hálózati kábelt és Wifin csatlakoztatom a PC-t is a helyi hálózatra, a megoldás ugyanúgy működik a laptopon továbbra is. Egy dolog a fontos ebben a helyzetben: mindkét készüléknek azonos Wifi hálózathoz kell kapcsolódnia. Ha ez így van, működnie kell. Beleszólhat ebbe a laptopodon pl. egy tűzfal beállítás is. De küszöböld ki a böngészőt, írd be a címet a Windows Intéző fejlécébe, ott is működnie kell.

Gombos János 2015.10.25. 12:45:38

Szia! Segítséget szeretnék kérni.Feltelepítettem a programot a telefonomra majd elindítottam a PC szinkronizálást de hiába írom be az intézőbe a kért ftp-t, csak azt írja, hogy új alkalmazás kell a megnyitáshoz.Windows 10-et használok és kábellel csatlakozik a gépem.Valamit nem jól csinálok?

Gombos János 2015.10.25. 12:53:12

Szia! Azért írok újfent mert már megoldottam.Persze én voltam a béna....

gidano 2015.10.25. 12:54:48

Szia! Hát... Ez pontosan a kábel használatát hivatott mellőzni azonos WIFI hálózatra kötött PC és eszköz esetében. Ha már csatlakoztattad kábelen a telefonod, nincs szükség rá, hisz' látod a készüléked mappaszerkezetét az Intézőben!

Gábor Lázár 2018.02.05. 11:48:57

Szia. Nem tudnád a Software Data Cable legújabb verzióját lefordítani ?
Tisztelettel Gábor.

gidano · http://sympda.blog.hu 2018.02.05. 12:32:34

Szia. Ránézek ha hazaértem...

gidano · http://sympda.blog.hu 2018.02.05. 18:37:48

@Gábor Lázár: Nos megnéztem. Gyakorlatilag teljesen újra kell fordítani; sok minden megváltozott benne. Elkezdtem, talán a héten meg lehet, ha nem jön közbe valami. :)

gidano · http://sympda.blog.hu 2018.02.09. 18:21:57

@Gábor Lázár: Kedves Gábor!
Beleizzadtam kicsit, hogy tartsam amit ígértem, de töltheted a 7.0.1-et! :)
süti beállítások módosítása