SymPDA Android Blog

Android, magyarul

App locale 2 - HU

2018. március 10. 08:00 - gidano

Nem önálló app, Xposed Modul

app_locale_2_ikon.png

Ha nem tudod mi a root és mi az Xposed -  ez nem számodra készült

App locale 2 - HU

Néhány évvel ezelőtt egy jiefoxi nevű fejlesztő kiadta az "App Locale" nevű Xposed Modult. A cél az volt, hogy a felhasználó változtathassa az egyes alkalmazások nyelvi beállításait a ROM nyelvétől függetlenül.

Az alkalmazás azonban a Nougat rendszerrel már nem működött, így az XDA-s Flo354 átvette a projektet és kiadta az "App Locale 2" alkalmazást. Az új Xposed modul bevezetése óta a Flo354 tovább optimalizálta a kódot, javított néhány hibát és fejlesztett néhány olyan funkciót, amelyek lehetővé teszik a rendszer alkalmazások megjelenítését/elrejtését vagy csak a módosított alkalmazások megjelenítését.

Nugát & Oreo kompatibilitás hozzáadva!

Sajnos jelenleg nincs rootolt készülék a birtokomban, kipróbálni nem tudom. Ha használod, örülnék némi visszajelzésnek, hogy igen, jó vagy mit kellene javítani. Képernyőképet főleg tudnék használni!

Forrás: Xposed Module Repository


App.Locale.2.v2.0.4.Xposed.Module-HU_gidano.apk (1.1 MB)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr3013719982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása