SymPDA Android Blog

Android, magyarul

AdLock - HU

2020. május 30. 11:25 - gidano

Root nélküli, VPN-t használó reklámblokkoló, védelmi alkalmazás

adlock_logo.png

Frissítés: v1.0.9.0

  AdLock - az Android telefonok legfunkcionálisabb hirdetésgátlója

AdLock - HU

 
AdLock - A hirdetés blokkoló, amely valóban blokkol. Az AdLock egy átfogó hirdetéseket blokkoló szoftver, amely megfelel minden elvárásnak. Blokkolja a felbukkanó ablakokat, a flash szalaghirdetéseket, a videóhirdetéseket, a rosszindulatú programmal ellátott szalaghirdetéseket és az internet hibáit, amelyek a személyes adatokat gyűjtik. Az AdLock abszolút hirdetések nélküli böngészőt, alkalmazásokat, játékokat és azonnali üzeneteket tesz lehetővé.

 

adlock_post.jpg

Az alkalmazás 14 nap kipróbálásra ingyenes. Alkalmazáson belül egy regisztrációval további 30 napig használható teljes funkcionalitással. A kipróbálási idő leteltével csökkentett képességekkel tovább működhet - ennek mibenlétét még nem volt módom kipróbálni. Ha tetszik, jelenleg két eszközre is megvásárolható hozzá 1 éves licenc, még pár óráig 70% árengedménnyel!

További infó a weblapon (angol).

Weblap

 


 

AdLock.v1.0.9.0-HU.gidano.apk (18.0 MB)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr8215308774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása