SymPDA Android Blog

Android, magyarul

[PC] Shutter - HU

2021. december 07. 15:30 - gidano

A Shutter egy multifunkcionális feladat ütemező segédprogram

shutter_ikon.png

 

Frissítés v4.4

A Shutter egy multifunkcionális feladat ütemező segédprogram...

Shutter - HU

...amely felhasználóbarát és könnyen használható felülettel rendelkezik, és számos különböző eseményt és műveletet támogat Windows rendszereken.

Leírás

A Shutter egy multifunkcionális feladat ütemező segédprogram, amely felhasználóbarát és könnyen használható felülettel rendelkezik, számos különböző eseményt és műveletet támogat.

Rendelkezésre álló események: Visszaszámlálás, Időben, Winamp-leállások, CPU-használat, Hálózati használat, Merevlemez-használat, Felhasználó inaktív, Akkuszint alacsony, Ablak, Folyamat, Ping-leállások, Fájlméret-korlátozás, laptop-fedél.

Rendelkezésre álló műveletek: Leállítás, Újraindítás, Kijelentkezés, Munkaállomás lezárása, Alvás, Hibernálás, Monitor kikapcsolása, Képernyővédő, Hangerőszabályzó, Modem leállítás, Riasztás, Üzenet, Hang lejátszása, Program futtatása, Fájl megnyitása, Ablak bezárása, folyamat kilövések.

Hivatkozások létrehozhatók a támogatott műveletek bármelyikének végrehajtásához közvetlenül az asztalon. A webes felület lehetővé teszi a műveletek távoli végrehajtását, és megjeleníti a számítógéppel kapcsolatos futási idejű információkat: a feltöltési idő, a folyamatok listája, az asztal képernyőképe, a programvégrehajtás stb.

Telepítés:
Töltsd le az alábbi Weboldal linkről a telepíthető (Installer) vagy hordozható (Portable) verziót!
Az új v4.4 már tartalmazza a saját nyelvi fájlom!
A telepítési vagy hordozhatóként kibontott mappában található "Languages" mappába másold be a lentebbről letölthető .zip fájlból kibontott "Shutter.hu.po" állományt. Az alkalmazást ezután indítsd el. Ha valami oknál fogva nem magyar nyelven indul, a menü Language eleme megnyitása után kiválasztható a magyar nyelv.
Ezután szükséges az app újraindítása.

Használd egészséggel! Kérlek bővebb infóért tájékozódj az app weboldalán!

Weboldal

 


 

Letöltés ott "Latest Beta" - Az alkalmazás már alapban magyar nyelvű

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr9716715906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása