SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Edge Lighting Infinity - HU

2022. július 23. 15:00 - gidano

Samsung Edge Lighting (Világító szélek) kiegészítő

eli_ikon.png

Frissítés: alpha.v1.3

   Exkluzív értesítés jelzés az Edge Lighting-gal érkező Samsung készülékekhez!

Edge Lighting Infinity - HU


Lehetővé teszi az Edge Lighting (Világító szélek) megjelenítését, amíg csak nem észleled az értesítést. Exkluzív értesítés jelzés az Edge Lighting-gal érkező Samsung készülékekhez!

featuregraphic.png

Az Edge Lighting Infinity jellemzői:

  • Edge Lighting (Világító szélek) időtartam vezérlés.
  • Egyéni időintervallum beállítása (másodpercben, percben vagy órában). Ez segít az akkumulátor kímélésében a már hatékonyan megjelenítő natív Edge Lighting mellett.
  • Megismétli/tartósan megjeleníti az Edge Lighting funkciót a legutóbbi értesítések konfigurálható számához vagy az összes alkalmazás összes olvasatlan értesítéséhez.
  • Az Edge Lighting alapértelmezés szerint olvasatlan értesítésenként legalább egyszer megjelenik az összes jogosult alkalmazásnál (ez az eszköz Edge Lighting beállításaiban van beállítva). Ezzel az alkalmazással letiltható az alkalmazások listája, hogy megismételjék az Edge Lighting funkciót.
  • Az Edge Lighting stílusok, amelyek magukban foglalják az alkalmazásalapú színeket, az értesítési tartalom alapú színeket, az átlátszóságot, a szélességet és az effektusokat, mind konfigurálhatók a készülék beépített Edge Lighting beállításaiban.

Ez az alkalmazás alfa verziója, amelyet csak Android 12-en teszteltek korlátozott számú eszközön, bár kompatibilis az Android 10+ rendszerrel. Jelenleg az Edge Lighting Infinityt úgy terveztük, hogy csak akkor működjön, ha a képernyő ki van kapcsolva (hiszen ilyenkor van szükség állandó LED-es értesítési rendszerre).

Kompatibilitás: Jelenleg az alkalmazás csak azokat a Samsung Galaxy eszközöket támogatja, amelyek beépített Edge Lighting technológiával rendelkeznek tényleges élalapú effektusokkal (a Z Flip sorozat kivételével), beleértve a Galaxy S10, S10e, S10+, S10 Lite, S10+ Olympic Games Edition, S20, S20 5G, S20 FE, S20 FE 5G, S20+ 5G, S20 Ultra 5G, S21 5G, S21 Ultra 5G, S21 5G, S21 FE 5G, S21+ 5G, S22, S22+ S22 Ultra, Note10, Note10 +, Note10+ 5G, Note20 Ultra 5G, Z Fold 3 5G.

Figyelmeztetés: Ha a telefonhoz hordható eszköz csatlakozik, mellékhatásként ismétlődő értesítéseket kaphatsz. Az alkalmazást egyelőre úgy tervezték, hogy önállóan működjön, és csak a telefonon értesítsen az Edge Lightingen keresztül.

Figyelem, ez még csupán alfa állapotú verzió!

XDA Téma

Play Áruház

 


 
Edge.Lighting.Infinity.alpha.v1.3-HU.gidano.apk (6.87MB)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr3717876445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása