SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Settings App - HU

2023. január 30. 15:00 - gidano

Más-más beállítások alkalmazásonként

settings_app_ikon.png

  Van igényed a beállítások testreszabására, alkalmazásonként?

Settings App - HU

A különböző alkalmazásoknak különböző konfigurációkra és beállításokra van szükségük. Ez az app segít, hogy az egyes alkalmazásokhoz külön-külön eltérő beállításokra váltson. Ide tartozik a hangerő, a tájolás, a hálózati kapcsolatok, a Bluetooth kapcsolat, a képernyő fényereje, a képernyő ébren tartása, stb.

Minden alkalmazáshoz létrehozhat profilt. Amikor elindítja az alkalmazást, a megfelelő profil kerül alkalmazásra. Ezt követően a szokásos módon módosíthatja a beállításokat. A profil az alkalmazás beállítási sablonjaként szolgál, és csak az alkalmazás INDÍTÁSA után kerül alkalmazásra. Kérjük állítsa be az alapértelmezett profilt is. Ez akkor kerül alkalmazásra, amikor minden egyéb alkalmazás fut, és amikor a képernyő ki van kapcsolva.

Ez segít időt és energiát megtakarítani, mert nem kell manuálisan kikapcsolnia a rendszerfunkciókat. Szükség esetén csökkentheti a képernyő fényerejét, és az alapértelmezett profilban újra kikapcsolhatja. Gondoskodik arról, hogy ne felejtsen el kikapcsolni néhány funkciót, például a WiFi-t és a Bluetooth-t.
Az alkalmazások viselkedését a profil beállításával konfigurálhatja ebben az alkalmazásban. Például, ha pl. híreket olvas és videót néz, akkor esetleg szeretné beállítani a meghatározott tájolást és ébren tartani a képernyőt.

Az ingyenes alkalmazás 10 appot képes kezelni, néhány beállítás azonban csak a Pro verzióban érhető el.
Kedvcsinálónak jó, ha többre vágysz, vásárold meg a Pro verziót, ára jelenleg csupán 599Ft.

Google Play

 


 

Settings.App.v1.0.167-HU.gidano.apk (7,64MB)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr2718036530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása