SymPDA Android Blog

Android, magyarul

GeminiMan WearOS Manager - HU

2023. november 25. 09:30 - gidano

geminiman_wearos_manager_ikon.png

Frissítés: v4.5.0

GeminiMan WearOS Manager - HU

 
  A GeminiMan WearOS Manager egy alkalmazás eszköz, amely lehetővé teszi számos ADB parancs végrehajtását Wi-Fi-n keresztül a WearOS rendszeren lévő társalkalmazás segítségével...

  • Képernyőfotó és -videó rögzítés
  • Alkalmazásokról biztonsági mentés/visszaállítás
  • APK fájl telepítés
  • Telepített APK fájlok lehúzása az óráról
  • ADB parancsok felküldése az órára
  • Logcat készítés az óra működéséről

wearos_manager_post.jpg

Az alkalmazás eddig is elérhető volt kissé pongyola magyar nyelven. Alapról fordítottam újra ás el is küldtem a fejlesztőnek, Dante63-nak, aki szívesen fogadta. Átírtam az órára telepítendő társalkalmazás (Companion) nyelvét is. Az alkalmazás tartalmaz egy - alapszintű - használati bemutatót is, bátran elkezdheted használni ha szükséged van rá.

 Bemutató videó angol nyelven, magyar felirattal:

 

A lentebbi GP linkről már a javított magyar nyelvet tartalmazó telefonos alkalmazás tölthető le, ami által a WearOS órára is a javított verzió fog felkerülni!

Az eltérő csomagaláírás miatt telepítése előtt a korábban innen letöltött verziót el kell távolítani, majd a Play Áruházból telefonra telepíteni a frissített verziót!

 


Google Play

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr3018197121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása