SymPDA Android Blog

Android, magyarul

AirDroid Windows - HU

2015. január 26. 10:51 - gidano

airdroid_ikonA címben említett alkalmazás a népszerű AirDroidnak a Windows rendszeren futtatható kliens programja. Elkészítettem a magyar nyelvi állományát, a bejegyzés alján letölthető! ;) ITT találsz egy android.hu-s kis leírást; ismerkedjetek meg, magyarul!

 


AirDroid Windows - HU

Pár fotót készítettem a felületről; az az egy-két kifejezés, ami nem magyar, az nincs a nyelvi fájlban.

airdroid_hu_1_asztaliairdroid_hu_2_asztaliAirDroid Windows - HUairdroid_hu_4_asztaliHa még nem ismered, remélem sikerült kedvet csinálni a kipróbálásához? Ha ismered, használd magyarul!

A kicsomagolt .zip-ben talált hu-HU.lang állományt másold az AirDroid telepítési helyén található AirLang mappába, a többi .lang kiterjesztésű állomány közé, majd indítsd újra a programot. Kellemes időtöltést kívánok!

Weboldal: http://airdroid.com/

Kiegészítés: Talán holnapra be tudom fejezni (55kB) a GP-ről letölthető, csak felében-harmadában magyar androidos verzió honosítását is, figyeld a megjelenéseket!


[wpdm_package id=3399 template="link-template-default-wdc"]

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr838641572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása