SymPDA Android Blog

Android, magyarul

CameraNext - HU

2015. február 03. 17:51 - gidano

cameranextmod_ikonA Cyanogen módosított kamera szoftvere a OnePlus One telefonból. Használata NEM igényel rootolt eszközt. Nem az a lényege, hogy kivettek belőle kamera hangot meg egyebet, hanem az, hogy rossz fényviszonyok között is jobb fotókat lő, mint amik a saját alkalmazásokkal készülnek.


CameraNext - HU

Másrészt pedig - ha amúgy nincs gondod az SD kártya használatával - lehetőség nyílik a képek SD-re mentésére. Ne mosolyogj, a Galaxy S4 gyári szoftverével sem sikerül ez KitKat alatt! Tessék, itt van, próba! Az app NEM az én honosításom!

CameraNext - HU

Ahogy olvastam, a .zip-et csak flashelni lehet, de a letöltési listáról a CameraNextVxx.apk formátumot töltsd le ha majd frissíteni akarsz. Rontani a telón nem tudsz, max. nem működik. Ha viszont igen, nyersz egy SD-re mentő, széleskörűen paraméterezhető, magyar nyelvű, remek alkalmazást!

Forrás, letöltés:

xda-logo


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr508641584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása