SymPDA Android Blog

Android, magyarul

S3 Google Translator - HU

2015. október 10. 08:00 - gidano

S3-Google-Translator

Rendhagyó módon ez most nem egy androidos app fordítása, hanem egy olyan PC-s Firefox kiegészítő, amellyel könnyebben eligazodhatsz az idegen nyelvű weboldalak használata közben!


S3 Google Translator - HU - Firefox kiegészítő

 

Csak csomagold ki PC-n az Asztalra a letöltött s3google_translator-5.09-HU_gidano.xpi.zip állományt, és a kapott .xpi fájlt húzd bele egy megnyitott Firefox ablakba. A kiegészítők között, vagy bekapcsolt eszközsávon látható ikonra kattintva tudod igény szerint konfigurálni a működését. Az alkalmazás teljesen magyar nyelvű.

s3_fordito_firefox.png

A fájlt feltöltés előtt a VIRUSTOTAL ellenőrizte, tiszta. A dokumentum itt érhető el.

TELEPÍTÉSE: A Mozilla idevágó állásfoglalása ITT

Aláírás szükségességének felülbírálása (csak hozzáértőknek)

Átmenetileg felülírhatja a beállítást, ami szükségessé teszi az aláírás meglétét a kiegészítések telepítésénél az xpinstall.signatures.required paramétert false-ra állításával a Firefox Configuration Editor-ban (az about:config oldalon). Az itt végzett módosításokhoz nem adunk támogatást, mindenki csak saját felelősségére módosítsa az about:config oldalon látható paramétereket. Az aláírás kötelező és felülírhatatlan lesz a Firefox 47 beta verziójától kezdődően. Ezzel kapcsolatban további információ a Mozilla blogjában olvasható.

WEBHELY


s3google_translator-5.09-HU_gidano.xpi.zip

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr68641916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lilla 2015.10.12. 19:04:26

Tökéletesem működik! Köszönet !!!
süti beállítások módosítása