SymPDA Android Blog

Android, magyarul

[PC] WinMp4Extract - HU

2021. szeptember 19. 17:30 - gidano

70mai Dash Cam Pro, 70mai A800 Dash Cam, 70mai Dash Cam Pro Plus A500

winmp4extract_ikon.png

GPS sebesség és koordináta adatok kinyerése a 70mai dashcam felvételekből

WinMp4Extract - HU 

Sajnos nem mindegyik GPS-szel felvértezett 70mai kamera égeti rá a felvételre a GPS-től kapott pozíciót és sebességi adatokat. Kell egy Windows alkalmazás, amelyik ezt elvégzi nekünk, ha néha szükségünk lenne erre.
A videólejátszóban megjelenő .srt feliratfájl (kapcsold be a feliratokat!) mellett az alkalmazás képes .gpx és .kml fájlok létrehozására is, melyekkel az ezeket olvasni képes alkalmazásokban megjeleníthető a bejárt útvonal is!

A 70mai Dash Cam Pro a GPS modullal együtt, képes tárolni a sebességet és a GPS koordinátákat az MP4 videófelvételekben.
A 70mai A800 Dash Cam és a 70mai Dash Cam Pro Plus A500 a GPS adatokat a GPSData000001.txt fájlban, a microSD\GPS mappájában tárolja.

Az alkalmazásban a Súgó - Kézikönyv útvonalon van leírás is adott típusokra az adatok kinyerésének pofonegyszerű módjáról!

A program működéséhez telepített .NET 4.6.1 keretrendszerre van szükség.

Felvettem a kapcsolatot a fejlesztővel, nagyon készséges volt! Elküldte a nyelvi fájlt, így magyarul (is) használható az angol és a bosnyák mellett az alkalmazás, köszönjük.
Használjátok egészséggel!

Weboldal

 



Telepíthető verzió letöltése (Windows)

Hordozható (Portable) verzió letöltése (Windows)

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr1116692774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása