SymPDA Android Blog

Android, magyarul

popupControl - HU

2023. január 08. 13:20 - gidano

Disable Notification Popups

popupcontrol_ikon.png

popupControl - HU


A popupControl segítségével egyszerűen be/ki kapcsolhatók a figyelmeztető/bepillantási értesítések a telefonon, alkalmazásonként!
Ne fáradj a felugró értesítési ablakok beállításainak megkeresésével a telefonon, hogy több tucatszor kattints az alkalmazások beállításaira.

Ha az eredeti verzióban felajánlja a -50% vásárlási kedvezményt, és te meg is vásárolod a Play Áruházban, utána az eredetit letörölve és az itteni honosított verziót telepítve a magyar nyelvűt is Pro funkciókkal használhatod!

előugró ablakok beállítása funkcióval egyszerre, egyetlen kattintással letilthatod az előugró értesítéseket Alternatív megoldásként engedélyezheted a felugró ablakokat csak a magas prioritású értesítésekhez!
A popupControl a központi hely a heads-up/peek értesítési előugró ablakok vezérléséhez a készüléken!

A Dynamic Island HU, az aodNotify HU, a bxActions HU, a Floatify HU, a Bixbi Remap HU, stb. fejlesztője, Jawomo munkája!


Play Áruház



popupControl.v1.03-HU.gidano.apk (5,48 MB)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr5918020440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása